Wat kost een verhuizing?

Gefeliciteerd, je gaat verhuizen! Een hele leuke maar ook spannende tijd. Want wie gaat de verhuizing uitvoeren en wat kost een verhuizing eigenlijk? Hoelang geleden was jouw laatste verhuizing? Grote kans dat die meer dan 7 jaar geleden heeft plaatsgevonden. Vorige keer kon je de verhuizing makkelijk met een busje en wat vrienden doen, maar dit keer is de situatie wat ingewikkelder want:

 • je hebt in de tussenliggende jaren aardig wat spullen verzameld,
 • jij en je vrienden zijn inmiddels wat jaartjes ouder,
 • met een drukke baan en sociaal leven kom je tijd te kort.

Je vraagt je af of dit het moment is om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen om je al dat gedoe uit handen te nemen… Je hebt alleen geen idee wat het verhuisbedrijf allemaal voor je kan doen. En je bent nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag:

Wat kost een verhuizing?

Een verhuizing bestaat uit verschillende componenten. Denk aan het in- en uitpakken van de verhuisdozen, het de- en monteren van meubels, ophangen van lampen en schilderijen, het opleveren van je oude huis… En dan is elk huis en elke inboedel ook nog anders. Een eenduidig antwoord geven op de vraag “wat kost een verhuizing?” zonder de details van jouw verhuizing te kennen, is niet realistisch.

Wat een verhuizing kost is afhankelijk van verschillende variabelen, hierbij kun je denken aan zaken als:

 • de reisafstand,
 • de hoeveelheid goederen die verhuist moeten worden,
 • de omstandigheden op de laad- en loslocatie,
 • het type huis,
 • bijzondere items zoals bijvoorbeeld een waterbed, vleugel of kluis,
 • en welke onderdelen van je verhuizing je allemaal wilt uitbesteden.

Om een concreet inzicht te kunnen geven in de kosten voor jouw verhuizing is, afhankelijk van de aard van jouw verhuizing en jouw wensen, een bezichtiging nodig door een verhuisadviseur. Deze kan jou precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn, de details bespreken én bekijken en je wensen doornemen. Je kunt tenslotte jouw verhuizing vormgeven zoals je zelf wilt. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd en hulp die je hebt, kun je een keuze maken om bepaalde onderdelen zelf te doen. Of om lekker achterover te leunen en de verhuizers hun vakmanschap in praktijk te laten brengen.

Vervolgens kan de verhuisadviseur een gedetailleerde offerte voor je opstellen. Zo weet je vooraf precies wat de kosten zijn voor de verhuizing zoals jij hem in gedachten hebt.

Wat kost een verhuizing

Ouderwetse kwaliteit in een modern jasje

Binnen ons bedrijf staat de klant centraal. Alles wat we doen is gebaseerd op het vergemakkelijken van jouw verhuizing en op het ontzorgen van jou(w familie). Binnen ons bedrijf hebben wij meer dan 100 jaar ervaring met verhuizingen. Sterker nog, onze familie is in 1896 begonnen binnen het verhuisvak. Toen nog met paard en wagen. Inmiddels zetten we iets meer paardenkrachten in ;). We vinden het belangrijk om heldere afspraken te maken en daar hoort een gedetailleerde offerte vooraf bij. Zo kom je niet voor verrassingen te staan én komen wij beslagen ten ijs op de dag van jouw verhuizing.

Wil je ook antwoord op de vraag: wat kost een verhuizing?

Maak dan een kennismakingsafspraak met een van onze verhuisadviseurs.

Onze verhuisadviseurs en verhuisteams hebben jarenlange ervaringen in kleine en grote verhuizingen. Binnen Nederland en ver daar buiten. Ben je nieuwsgierig wat zij voor je kunnen doen en wat jouw verhuizing kost? Dan nemen we graag de tijd om je verhuizing persoonlijk met je door te nemen.

Een kennismakingsgesprek duurt doorgaans 30-60 minuten en kan bij jouw thuis of via een online meeting plaatsvinden. Je kunt tijdens deze afspraak alle vragen stellen die je ongetwijfeld hebt. We nemen graag de tijd om ze allemaal te beantwoorden.

Wat kost mijn verhuizing?

Wil je onder andere antwoord op die vraag? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen op werkdagen doorgaans binnen 2 uur telefonisch contact met je op.

  Moeten jouw meubels opgeslagen worden? (verplicht)
  JaNee

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring zoals gepubliceerd op deze website.
  Lees hier de privacyverklaring