Download onze verhuischecklist

voor een gestructureerde verhuizing van het begin… tot het eind.
verhuischecklist

Gefeliciteerd, je gaat verhuizen!

Een verhuizing is vaak een heuglijk moment, maar nog vaker een gebeurtenis waar mensen flink tegenop zien. Je moet het in één keer goed doen. Herken je dat gevoel?

Het is ook niet vreemd. Tenslotte verhuis je niet elke dag. Helemaal onterecht is het gevoel ook niet. Het is een drukke periode waarin multitasken een hele nieuwe lading krijgt. Om je te helpen het overzicht te bewaren en je verhuizing gestructureerd voor te bereiden en uit te voeren, hebben wij op basis van onze kennis en ervaring een waardevolle verhuischecklist voor je samengesteld.

Wil je ook een efficiënte en vlekkeloze verhuizing? Download dan onze verhuischecklist!

Download onze verhuischecklist
Verhuisadviseur Joop Hillebrand

Over ons

Dat verhuizen in ons bloed zit, bewijst onze familiegeschiedenis wel. Eind 19de eeuw is onze (over)overgrootvader Johan Hendrik Hillebrand als kruier begonnen. De verhuiskar en paarden zijn inmiddels ingeruild voor modern materieel waarmee wij elke verhuizing aankunnen. Met ruim 120 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om van jouw verhuizing een succes te maken. Deze kennis en ervaring hebben wij gebundeld in onze checklist zodat je jouw verhuizing tot in de puntjes kunt voorbereiden.

Download onze verhuischecklist

Klaar om aan de voorbereiding van jouw verhuizing te beginnen?