Verhuisbedrijf en Day Spa slaan handen ineen

 

Op het eerste gezicht lijkt een samenwerking tussen een verhuisbedrijf en een Day Spa niet vanzelfsprekend. Als je er langer over nadenkt, is het een logisch besluit. Verhuizen staat in de top drie van meest stressvolle momenten in een mensenleven. Het is daarom belangrijk om na de verhuizing goed tot rust te komen.

“Vanaf het besluit om te gaan verhuizen tot het uitpakken van de laatste verhuisdoos, zijn mensen gemiddeld drie tot vier maanden druk. In deze periode stijgt hun stressniveau en daalt hun energie naar een dieptepunt. In het kader van volledig ontzorgen, willen wij ook iets betekenen voor onze klanten na de verhuizing. Wij zijn daarom in gesprek gegaan met Thermen La Mer,” zegt Shanna Hillebrand van Hillebrand Verhuizingen & Transport.

Oprechte interesse
Mensen hebben weinig aandacht meer voor elkaar, en het hier en nu.“Wij doen dit bewust anders. Wij onthouden onze klanten. Zijn oprecht geïnteresseerd in hoe het met ze gaat en willen hun zorgen uit handen nemen. Onze bedrijven delen deze persoonlijke benadering met elkaar. Een goede basis voor een samenwerking,” aldus Daniëlle van der Horst van de Day Spa.

Samenwerking
Vanaf deze maand kunnen klanten van het verhuisbedrijf terecht bij het wellness center. Na de verhuizing krijgen de klanten die in een straal van 25km rondom Almere wonen, een speciale aanbieding om bij te komen van de roerige periode die zij net achter de rug hebben. Shanna: “Zo kunnen ze hun hoofd weer leegmaken in een ontspannen omgeving.”

 

Zie jij het ook wel zitten om je verhuizing te laten verzorgen én na de verhuizing ook nog eens heerlijk te ontspannen in de sauna? Vraag dan meteen een offerte aan.

 

Dit bericht is onder andere verschenen op: