Vacature Verhuizer: Word jij het nieuwe lid van onze familie?!

Vacature verhuizer

Vacature Verhuizer

Als allround particulier verhuizer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van verhuizingen. Je bent een volwaardig teamlid en voert je werk dan ook met plezier samen met je collega’s uit. Niet alleen houdt jij je bezig met het in- en verpakken, de- en monteren en laden en lossen van inboedels, ook zorg je ervoor dat de auto’s klaar staan voor de volgende dag, de werkplekken schoon blijven en help je waar mogelijk met het onderhouden van het materiaal.

 

Zie jij dit al voor je?

Je bent nieuwsgierig naar de werkzaamheden van vandaag. Elke dag is namelijk compleet anders. ’s Ochtends ben je dan ook ruim op tijd aanwezig om met een kop koffie samen met je collega’s de werkzaamheden van die dag voor te bereiden. Vol enthousiasme stap je bij de klant binnen, stelt je voor, om daarna pro-actief aan de slag te gaan. Je luistert goed naar de aanwijzingen van de voorman en voert in overleg met je collega’s samen en/of zelfstandig de werkzaamheden uit. Door goed vooruit te denken, weet je efficiënt te werk te gaan zodat jullie binnen no time de verhuizing hebben voltooid.

 

Herken jij je in het volgende…

Je wilt graag onderdeel worden van een team en carrière opbouwen bij een vaste werkgever. (De onzekerheid van al die tijdelijke banen ben je nu wel zat) Met enthousiasme kijk je er naar uit om je verder te ontwikkelen. Elke dag is anders, zo ook de werktijden en locaties. Die afwisseling is nou precies wat je zo leuk vindt! De werkdruk kan soms wat hoger zijn, maar daar deins jij niet voor terug. Je kan tenslotte wel tegen een stootje.

 

Durf jij de uitdaging aan?!

Wanneer jij de uitdaging aandurft, stuur ons dan jouw cv met motivatie en twee recente en relevante referenties. Je krijgt dan snel een reactie.

Solliciteer nu op de vacature verhuizer

Waarom bij ons werken?

Wij zijn een hecht bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat en elkaar kent. Persoonlijk contact en een prettige werksfeer zijn voor ons heel belangrijk. Tenslotte spenderen we veel uren met elkaar. We communiceren respectvol en open met elkaar. Afspraken worden nagekomen. Zowel naar onze klanten als naar elkaar.

En niet geheel onbelangrijk 😉 het salaris dat wij bieden is conform het CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

Het is ons streven om ons vaste team uit te breiden. Hoor jij daar binnenkort ook bij?

 

Nog even wat praktische gegevens:
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift
  • Rijbewijs B ( BE of C(E) is een pré)
  • Initiatief- en vindingrijk
  • Ruime ervaring als allround particulier verhuizer
  • Leergierig
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Verhuizers vakdiploma (is een pré)
Solliciteer direct