Vacature parttime verhuizer: Ben je een HBO student en geen zin om te betalen voor een workout?

parttime verhuizer

Vacature parttime verhuizer (bijbaan)

Als parttime verhuizer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van verhuizingen. Je bent een echte teamspeler en voert je werk dan ook met plezier samen met je collega’s uit. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en professioneel verhuizen van de kost- en dierbaarheden van onze klanten.

 

Zie jij dit al voor je?

Je bent nieuwsgierig naar de werkzaamheden van vandaag. Elke dag is namelijk compleet anders. ’s Ochtends ben je dan ook ruim op tijd aanwezig om met een kop koffie samen met je collega’s de werkzaamheden van die dag voor te bereiden. Vol enthousiasme stap je bij de klant binnen, stelt je voor, om daarna pro-actief aan de slag te gaan. Je luistert goed naar de aanwijzingen van de voorman en voert in overleg met je collega’s samen en/of zelfstandig de werkzaamheden uit. Door goed vooruit te denken, weet je efficiënt te werk te gaan zodat jullie binnen no time de verhuizing hebben voltooid.

 

Herken jij je in het volgende…

Je wilt graag fysiek en (deels) in de buitenlucht aan de slag nadat je uren in de boeken hebt gezeten. Zo wordt jouw sportschoolabonnement ook meteen overbodig. Je vindt het leuk om nieuwe vaardigheden te leren en bent op zoek naar afwisselend werk. Dat is maar goed ook, want bij ons is geen dag hetzelfde. De werkdruk kan wat hoger zijn, maar daar deins jij niet voor terug. Je kunt tenslotte wel tegen een stootje.

 

Durf jij de uitdaging aan?!

Wanneer jij de uitdaging aandurft, stuur ons dan jouw cv met motivatie en minimaal één recente referentie. Je krijgt dan snel een reactie.

Solliciteer nu op de vacature verhuizer

Waarom bij ons werken?

Wij zijn een hecht bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat en elkaar kent. Persoonlijk contact en een prettige werksfeer zijn voor ons heel belangrijk. Tenslotte spenderen we veel uren met elkaar. We communiceren respectvol en open met elkaar. Afspraken worden nagekomen. Zowel naar onze klanten als naar elkaar.

En niet geheel onbelangrijk 😉 het salaris dat wij bieden is conform het CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

Het willen ons team uit te breiden. Hoor jij daar binnenkort ook bij?

 

Nog even wat praktische gegevens:
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift
  • Rijbewijs B ( BE is een pré)
  • Initiatief- en vindingrijk
  • Leergierig
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Minimaal 2 werkdagen per week beschikbaar en
  • Minimaal 1 jaar beschikbaar
Solliciteer direct