PLANTENHOTEL

Na jarenlang je planten aandacht en verzorging te hebben gegeven, begrijpen we dat je ze graag mee wilt nemen naar je nieuwe woning. Ook als je tijdelijk geen dak boven je hoofd hebt, omdat je nieuwe huis nog niet klaar is. Daarom is het mogelijk om jouw kamer- en tuinplanten onder te brengen bij het plantenhotel van onze partner Kwekerij Almere, voorheen bekend als Huyskweker Almere.

plantenhotel almere laurens bijl

Het plantenhotel wordt gerund door Laurens & Petra Bijl. Naast het kweken van diverse soorten tuinplanten, is een deel van de kas ingericht als plantenhotel. Hier kunnen planten die de Nederlandse winter niet overleven, overwinteren. Speciaal voor onze klanten is het mogelijk om het gehele jaar door tijdelijk jouw planten te laten logeren in de kas van Laurens en Petra. Jouw planten verblijven in een verwarmde kas met volop daglicht en worden regelmatig in de gaten gehouden en bewaterd.

Kamer- en tuinplanten opslaan al vanaf € 9,50 per maand inclusief BTW (p/m2)

Alle planten zijn welkom in Plantenhotel Almere, mits zij geen ongenode gasten in de vorm van kruipende en vliegende beestjes bij zich dragen. Daarom worden alle planten grondig geïnspecteerd voordat zij worden ingecheckt in het hotel. “Zowel voor kamerplanten als de planten uit de tuin geldt dat zij in een waterdoorlatende pot moeten zitten. Dit kan een sierpot zijn met gaten in de bodem of een kwekerspot (binnenpot)” vult Laurens aan.

Je bent van harte welkom om jouw planten op afspraak te bezorgen en weer op te halen, maar je kunt ze ook aan ons meegeven wanneer wij de rest van jouw inboedel op komen halen. Wij checken de planten dan voor je in. Laurens labelt ze en geeft ze een vaste plek in de kas afgeschermd van het open gedeelte in de kas. Zo kan er geen verwarring ontstaan en is het niet mogelijk voor winkelend publiek om per ongeluk jouw prachtige monstera mee te nemen.

Wil je zelf jouw planten naar het plantenhotel brengen?
Lees hier hoe je dat het beste aan kunt pakken.

Sfeerimpressie

Wat klanten zeggen over het plantenhotel:

Tijdelijke opslag nodig voor jouw huisraad en planten?

Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak aan met een van onze adviseurs. Je ontvangt dan per e-mail een op maat gemaakte offerte.