Beveiligde en verwarmde opslagruimte Almere…

…voor wanneer je even geen dak boven je hoofd hebt.

Je herkent het vast wel…

 • het huis lijkt erg klein omdat het veelte vol staat en daarom moeilijk(er) verkoopt;
 • de overdracht van het oude huis komt er al aan, maar je hebt de sleutel nog niet van het nieuwe huis;
 • je wilt nog niet verhuizen, maar je huis is écht toe aan een update;
 • je hebt een nieuw huis gekocht (Yay!) en er moet nog een hoop geklust worden, maar je moet wel je oude huis al uit…

Welke opslagruimte in Almere is dan geschikt?

Je denkt wellicht: ‘Ik regel een busje en huur opslagruimte bij zo’n zelfopslag. De eerste maand opslag is nog gratis ook. Mijn zwager, buurman en beste vriend helpen me wel met het heen en weer brengen. Dan is het zo gepiept. Als het nieuwe huis klaar is brengen we het dan ‘hup’ weer even over en voor je het weet zit de verhuizing erop.’

We willen de pret niet drukken. Echt niet. Maar in de praktijk valt 9 van de 10 keer dit plan als volgt uit:

‘Je hebt een busje geregeld, maar daar blijkt minder in te gaan dan je had gedacht. Dat wordt dus nóg vaker heen en weer rijden. Je zwager heeft geen vrij kunnen krijgen en je buurman blijkt gisteren door zijn rug te zijn gegaan. Daar sta je dan met z’n tweeën. Dan blijkt bij de opslagruimte ook nog dat je alle materialen (verhuisdozen, verzekering, sloten e.d.) apart moet aanschaffen. De planning loopt uit, waardoor je alsnog opslagkosten moet betalen. Je bent inmiddels al weken of misschien zelfs al maanden druk met het regelen van de verkoop, aankoop, verbouwing, overzetten van alle leveranciers en aansluitingen… Om eerlijk te zijn, ben je helemaal kapot. De tweede verhuizing moet nog komen en je denkt terug aan de eerste. Je vraagt jezelf af ‘Waar ben ik aan begonnen?’.

Je lacht nu waarschijnlijk en denkt ‘Dat gebeurt mij niet’. De praktijk leert echter dat de meeste doe-het-zelf-verhuizingen enthousiast beginnen en eindigen als een dat-doe-ik-nooit-meer-avontuur.

Verhuizen met gebruik van tussentijdse opslagruimte in Almere, maakt je leven een stuk makkelijker.

 • Jouw inboedel wordt bij ons opgeslagen in containers die worden ingeladen in onze verhuiswagen(s) en bij jou voor de deur worden geladen en gelost. Zo hoeven de spullen slechts één keer verhuisd te worden.
 • De containers zijn gemaakt van hout. Zo kan de inboedel nog ‘ademen’ en worden nare geurtjes en schimmelvorming voorkomen. Perfect voor korte en langdurige opslag.
 • In elke container kan ongeveer 10 m3 worden opgeslagen. Het aantal containers wordt dus afgestemd op de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. Zo betaal je nooit te veel.
 • Al het materiaal dat nodig is om jouw kostbaarheden te verpakken en te beschermen is inbegrepen. Garderobeboxen voor jouw hangkleding, verhuisdekens voor het beschermen van de meubels, noppenfolie voor de kwetsbare items… Sterker nog, het wordt op afspraak bezorgd en opgehaald of voor je geregeld op de dag van de verhuizing.
 • Je kunt de hele verhuizing uitbesteden of zelf meehelpen. Hoe dan ook, je weet zeker dat er voldoende hulp op de stoep staat bij je verhuizing. En ze weten nog wat ze doen ook 😉

Handyman services


verhuisbedrijf almere verhuizer almere verhuisservice almere

Onze vakmannen hebben uitgebreide ervaring met het in- en verpakken van, en het de- en monteren van jouw inboedel. Geen zin en tijd om het zelf te doen? Of misschien wil je een deel zelf doen, maar de ingewikkelde dingen overlaten aan de experts. Het kan allemaal.


Plantenhotel


plantenhotel almere

Een aantal zaken zoals voedingsmiddelen in plastic of kartonnen verpakkingen, chemicaliën en planten, kunnen niet opgeslagen worden in onze opslagcontainers. Voor jouw planten hebben we een andere mooie oplossing. Het plantenhotel!


Verzekering


Tijdens de opslag is jouw inboedel bij ons verzekerd. De 1ste maand is gedekt onder de all-risk verzekering. Blijft je inboedel langer bij ons staan? Dan is je inboedel daarna verzekerd voor maximaal € 23.000 tegen dagwaarde. Je kunt de all-risk verzekering verhogen en verlengen.

Dit zeggen klanten over ons:

Verlang jij ook naar een zorgeloze verhuizing?

En heb je opslagruimte nodig? Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare manier op je spullen te verhuizen en op te slaan? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je ontvangt dan een op maat gemaakte offerte voor de verhuizing zoals jij hem in gedachte hebt.

Ja, ik wil een offerte voor opslagruimte in Almere!

Elke verhuizing vraagt om maatwerk. Jouw wensen en inboedel zijn tenslotte niet hetzelfde als die van je buren. Daarom komen wij op afspraak bij je langs om alles persoonlijk met je door te nemen.  Ik ga akkoord met de privacyverklaring zoals gepubliceerd op deze website.
  Lees hier de privacyverklaring