Kom binnen en neem een kijkje achter de schermen!

Ons bedrijf is gevestigd op een goed bereikbare locatie pal naast de A6 én direct naast het eerste Upcycle Centrum van Nederland.

De opslagruimte in ons pand biedt gelegenheid voor ruim 90 opslagcontainers en vele palletopslagplaatsen. Het pand is onder andere beveiligd en verwarmd. Hiermee voldoet het aan alle gestelde eisen.

U kunt ons op de volgende manier bereiken:

Auto

Vanuit Amsterdam – Neem op de A6 afslag afrit 4 (Almere-Haven). Je rijdt nu de Noorderdreef (S102) op.  Sla bij de eerste stoplichten linksaf. Rijd langs het Total tankstation (aan je rechterhand) en volg de hoofdweg tot over de busbaan. Neem na de busbaan de eerste straat links en sla meteen weer rechtsaf (je kruist het fietspad). Je vindt ons pand aan het einde van de straat.

Vanuit Lelystad – Neem op de A6 afslag afrit 4 (Almere-Haven). Aan het eind van de afrit, bij de stoplichten, sla je rechtsaf. Je rijdt nu de Steiger op (achter ons pand langs). Ons pand bevindt zich meteen aan je linkerhand (op de hoek) zodra het asfalt overgaat in bestrating.

Bus

Op ongeveer 5 minuten lopen bevindt zich de bushalte ‘de Steiger’. Deze bereikt u vanaf station Almere Centrum met bus M1 richting Almere-Haven.

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor. Bel wel even van te voren. In verband met drukte zijn we regelmatig buiten de deur. Het zou vervelend zijn als je voor een dichte deur komt te staan.

Ons kantoor

Gevestigd in Almere
de Steiger 110
1351 AK Almere, Flevoland

Gesloten:
25 t/m 29 december 2019
1 januari 2020

Bezoek: op afspraak

Bereikbaarheid
ma t/m vr   08:30 t/m 18:00 uur

Telefoon 036 – 53 68 592
Whatsapp +31 (0)6 51 0651 45
E-mail

Privacyverklaring

 

 

Sfeerimpressie