Beveiligde en verwarmde meubelopslag Almere…

…voor wanneer je even geen dak boven je hoofd hebt.

Je herkent het vast wel…

  • het huis lijkt erg klein omdat het veelte vol staat en daarom moeilijk(er) verkoopt;
  • de overdracht van het oude huis komt er al aan, maar je hebt de sleutel nog niet van het nieuwe huis;
  • je wilt nog niet verhuizen, maar je huis is écht toe aan een update;
  • je hebt een nieuw huis gekocht (Yay!) en er moet nog een hoop geklust worden, maar je moet wel je oude huis al uit…

Welke locatie voor meubelopslag in Almere is dan geschikt?

Dit ligt aan jouw situatie en wensen, maar in de meeste gevallen is het meest voordelig om gebruik te maken van onze meubelopslag in combinatie met onze verhuisdiensten. Omdat wij jouw spullen voor de deur vullen en weer leeghalen, hoeven we jouw spullen maar één keer te laden. En één keer te lossen. Dit scheelt een hele verhuizing ten opzichte van opslag op een andere locatie. Daarmee bespaar je veel kosten. Is de kans op schade aanzienlijk kleiner en kan er geen discussie ontstaan bij schade ontstaan tijdens de opslagperiode.

Verhuizen met gebruik van tussentijdse meubelopslag in Almere, maakt je leven een stuk makkelijker.

  • Jouw inboedel wordt bij ons opgeslagen in containers die worden ingeladen in onze verhuiswagen(s) en bij jou voor de deur worden geladen en gelost. Zo hoeven de spullen slechts één keer verhuisd te worden.
  • De containers zijn gemaakt van hout. Zo kan de inboedel nog ‘ademen’ en worden nare geurtjes en schimmelvorming voorkomen. Perfect voor korte en langdurige opslag.
  • In elke container kan ongeveer 10 m3 worden opgeslagen. Het aantal containers wordt dus afgestemd op de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. Zo betaal je nooit te veel.
  • Al het materiaal dat nodig is om jouw kostbaarheden te verpakken en te beschermen is inbegrepen. Garderobeboxen voor jouw hangkleding, verhuisdekens voor het beschermen van de meubels, noppenfolie voor de kwetsbare items… Sterker nog, het wordt op afspraak bezorgd en opgehaald of voor je geregeld op de dag van de verhuizing.
  • Je kunt de hele verhuizing uitbesteden of zelf meehelpen. Hoe dan ook, je weet zeker dat er voldoende hulp op de stoep staat bij je verhuizing. En ze weten nog wat ze doen ook 😉
Handyman services

verhuisbedrijf almere verhuizer almere verhuisservice almere

Onze vakmannen hebben uitgebreide ervaring met het in- en verpakken van, en het de- en monteren van jouw inboedel. Geen zin en tijd om het zelf te doen? Of misschien wil je een deel zelf doen, maar de ingewikkelde dingen overlaten aan de experts. Het kan allemaal.

Plantenhotel

plantenhotel almere

Een aantal zaken zoals voedingsmiddelen in plastic of kartonnen verpakkingen, chemicaliën en planten, kunnen niet opgeslagen worden in onze opslagcontainers. Voor jouw planten hebben we een andere mooie oplossing. Het plantenhotel!

Verzekering

Tijdens de opslag is jouw inboedel bij ons verzekerd. De 1ste maand is gedekt onder de all-risk verzekering. Blijft je inboedel langer bij ons staan? Dan is je inboedel daarna verzekerd voor maximaal € 23.000 tegen dagwaarde. Je kunt de all-risk verzekering verhogen en verlengen.

Dit zeggen klanten over ons:

Verlang jij ook naar een zorgeloze verhuizing en professionele meubelopslag?

En heb je opslagruimte nodig? Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare manier op je spullen te verhuizen en op te slaan? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je ontvangt dan een op maat gemaakte offerte voor de verhuizing zoals jij hem in gedachte hebt.

Ja, ik wil een offerte voor een verhuizing met meubelopslag in Almere!

In verband met de grote drukte die wij momenteel ervaren, plannen wij op het moment geen offerte afspraken in.