INTERNATIONAAL VERHUIZEN

Of course! Mais oui! Por supuesto!

Gefeliciteerd! Je gaat internationaal verhuizen binnen Europa of zelfs naar een ander continent. Een drukke periode voor jou en jouw gezin. Eén ding waar jij je niet druk om hoeft te maken is het verhuizen van jouw spullen. Dat regelen wij voor je wanneer je jouw internationale verhuizing aan ons overlaat. Dat scheelt aanzienlijk wat werk op jouw to-dolijst. Onze verhuisadviseur neemt tijdens het intake gesprek alle mogelijkheden en jouw wensen met je door. Zo kunnen wij jouw verhuizing uitvoeren zoals jij hem in gedachten hebt. Tijdens het gehele proces blijft jouw persoonlijke verhuisadviseur betrokken bij jouw verhuizing.

Fijn idee toch?

We bekijken verschillende scenario’s om je het meest gunstige voorstel te kunnen doen. Onze offerte is afgestemd op het gesprek dat je hebt gehad met jouw verhuisadviseur. En de wensen die je tijdens de intake hebt uitgesproken. Het ophalen en bezorgen van jouw spullen bij je nieuwe huis zit hier standaard bij inbegrepen. Net als alle formaliteiten die bij een emigratie komen kijken. Zoals de douanepapieren, inventarislijsten en vervoersdocumenten. We stellen hoge eisen aan ons personeel en de partners waarmee wij werken. Toch zijn risico’s niet voor de volle 100% uit te sluiten. Daarom zijn jouw kostbaarheden ook goed verzekerd tijdens de verhuizing.

Ontzorgen

In welke mate wij je ontzorgen, is aan jou. Zowel het in-, ver- en uitpakken van jouw spullen als het de- en monteren van meubels, kun je zelf doen of (deels) uitbesteden. Denk ook aan het in- en uitladen van jouw spullen. Je kunt ons hierbij helpen, maar je kunt ook lekker achterover leunen en ons het zware werk laten doen. Je ziet het… met ons kun je internationaal verhuizen wanneer en zoals jij dat wilt.

Wat kun je van ons verwachten?

IN- & VERPAKKEN

internationale verhuizing

Wanneer een inboedel vele kilometers moet afleggen of zelfs overgeladen moet worden, is een professionele bescherming extra belangrijk. Daarom wordt elk item op de benodigde wijze door ons verpakt.

DOCUMENTATIE

internationale verhuizing

Alle documentatie die is vereist wordt voor je geregeld. Zo wordt elk item genummerd en genoteerd op de inventarislijst. Je ontvangt alle documentatie zodra deze beschikbaar zijn. Zo weet je precies wat de status is.

LADEN & LOSSEN

internationale verhuizing

De inboedel wordt vakkundig voor je ingeladen. En in het nieuwe huis neergezet waar jij het wilt hebben. Alle meubels worden ter plekke uitgepakt. En het verpakkingsmateriaal direct afgevoerd.

Veelgestelde vragen

De totaalprijs voor een internationale verhuizing wordt bepaald door een aantal kostenposten. Hierbij kun je denken aan:

 • Situatie bij het laadadres
 • Situatie bij het losadres
 • Bestemming
 • Hoeveelheid te verhuizen goederen
 • Aard van de te verhuizen goederen
 • Opslag van de inboedel
 • In- en uitpakwerkzaamheden
 • De- en montagewerkzaamheden
 • Specialistische items zoals vervoersmiddelen, grote muziekinstrumenten etc.
 • Wijze van transport
 • Te verzekeren waarde van de inboedel

Je begrijpt het is onmogelijk om zonder gedetailleerde informatie een indicatie te geven van de kosten voor jouw verhuizing. Onze adviseur komt graag bij je langs om de details door te nemen, Zodat wij een offerte voor je kunnen opstellen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Het verhuizen naar een nieuw land is best een parcours. Wij adviseren daarom onze klanten om alles uit handen te geven. Niet alleen heb je er zelf dan geen omkijken naar. Bovenal ligt het gehele proces bij één partij. Wel zo overzichtelijk. Het is  handig om zelf de verhuisdozen uit te pakken. Dan kun je de juiste plek bepalen voor al je dierbaarheden. Wanneer er een auto of motor verhuist wordt, dien je deze in de meeste gevallen wel zelf bij de agent op te halen.

Nee. Afhankelijk van de bestemming waar je naar toe gaat, kan het zijn dat er restricties gelden als het gaat om het importeren van goederen. Denk hierbij aan:

 • Pornografisch materiaal
 • Wapens
 • Alcohol, tabak en drugs
 • Brandbaar of explosief materiaal
 • Voedingsmiddelen
 • Items van natuurlijk materiaal (schelpen, zaden, opgezette dieren, huiden etc.)

Wanneer je onze offerte ontvangt, informeren wij je direct over eventueel geldende restricties in jouw nieuwe thuisland.

Zodra het vertrek van de vrachtwagen, het vliegtuig of de boot bekend is, is ook bekend (vertraging niet meegerekend) wanneer jouw inboedel aankomt op zijn bestemming. Bij een intercontinentale verhuizing zal de agent na aankomst het aldaar overnemen. En alle douaneformaliteiten voor je afhandelen. Zodra alles ingeklaard is en de douane groen licht heeft gegeven, word er telefonisch contact met je opgenomen om een bezorgafspraak te maken.

Nieuwsgierig naar meer?

Neem hieronder een kijkje achter de schermen.

Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
internationaal verhuizen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
internationale verhuizing
internationale verhuizing
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
internationale verhuizing

Vertrouwd door meer dan 6000 klanten

Verlang jij ook naar een zorgeloze verhuizing?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat ruime ervaring heeft met internationaal verhuizen? En die dit zorgeloos voor je uit kan voeren? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je ontvangt dan een op maat gemaakte offerte voor de verhuizing zoals jij hem in gedachte hebt.