Internationaal verhuizen?

Mais oui! Of course! Por supuesto!

Gefeliciteerd! Je gaat verhuizen binnen Europa of zelfs naar een ander continent. Een drukke periode voor jou en jouw gezin. Eén ding waar jij je niet druk om hoeft te maken is het verhuizen van jouw spullen. Dat regelen wij voor je wanneer je jouw internationale verhuizing aan ons overlaat. Dat scheelt aanzienlijk wat werk op jouw to-dolijst. Onze verhuisadviseur neemt tijdens het intake gesprek alle mogelijkheden en jouw wensen met je door, zodat wij jouw verhuizing kunnen uitvoeren zoals jij hem in gedachten hebt. Tijdens het gehele proces blijft jouw persoonlijke verhuisadviseur betrokken bij jouw verhuizing. Fijn idee toch?

Internationaal verhuizen op maat

We bekijken verschillende scenario’s om je het meest gunstige voorstel te kunnen doen. Onze offerte is afgestemd op het gesprek dat je hebt gehad met jouw verhuisadviseur en de wensen die je tijdens de intake hebt uitgesproken. Het ophalen en bezorgen van jouw spullen bij je nieuwe huis zit hier standaard bij inbegrepen, net als alle formaliteiten die bij een emigratie komen kijken. Zoals de douanepapieren, inventarislijsten en vervoersdocumenten. We stellen hoge eisen aan ons personeel en de partners waarmee wij werken. Toch zijn risico’s niet voor de volle 100% uit te sluiten. Daarom zorgen wij er ook voor dat jouw kostbaarheden goed zijn verzekerd tijdens jouw verhuizing.

In welke mate wij je ontzorgen, is aan jou. Zowel het in-, ver- en uitpakken van jouw spullen als het de- en monteren van meubels, kun je zelf doen of (deels) uitbesteden. Denk ook aan het in- en uitladen van jouw spullen. Je kunt ons hierbij helpen, maar je kunt ook lekker achterover leunen en ons het zware werk laten doen als je dit wilt. Je ziet met ons kun je internationaal verhuizen wanneer en zoals jij dat wilt.

Wat kun je van ons verwachten?
internationale verhuizing
In- & verpakken

Wanneer een inboedel vele kilometers moet afleggen en in sommige gevallen zelfs overgeladen moet worden, is het extra belangrijk dat ze op professionele wijze worden beschermd. Elk item wordt op de benodigde wijze door ons verpakt, zodat het zelfs de zwaarste storm heelhuids overleeft.

internationale verhuizing
Documentatie

Alle documentatie die is vereist voor het verhuizen naar jouw nieuwe bestemming wordt voor je geregeld. Zo word bijvoorbeeld elk item genummerd en genoteerd op de inventarislijst. Je ontvangt alle documentatie zodra deze beschikbaar zijn. Zo weet je precies wat de status is.

internationale verhuizing
Laden & lossen

De inboedel wordt vakkundig voor je ingeladen en in het nieuwe huis precies neergezet waar jij het wilt hebben. Alle meubels worden ter plekke uitgepakt en het verpakkingsmateriaal direct afgevoerd. In tegenstelling tot de belastingdienst maken we het leuker én makkelijker 🙂

Veelgestelde vragen

De totaalprijs voor een internationale verhuizing wordt bepaald door een aantal kostenposten. Hierbij kun je denken aan:

 • Situatie bij het laadadres
 • Situatie bij het losadres
 • Bestemming
 • Hoeveelheid te verhuizen goederen
 • Aard van de te verhuizen goederen
 • Opslag van de inboedel
 • In- en uitpakwerkzaamheden
 • De- en montagewerkzaamheden
 • Specialistische items zoals vervoersmiddelen, grote muziekinstrumenten etc.
 • Wijze van transport
 • Te verzekeren waarde van de inboedel

Je begrijpt het is onmogelijk om zonder gedetailleerde informatie een indicatie te geven van de kosten voor jouw verhuizing. Onze adviseur komt daarentegen graag bij je langs om de details door te nemen, zodat wij een offerte voor je kunnen opstellen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Het verhuizen naar een nieuw land is best een parcours. Wij adviseren daarom onze klanten om alles uit handen te geven. Niet alleen heb je er zelf dan geen omkijken naar, maar bovenal ligt het gehele proces bij één partij. Wel zo overzichtelijk. Het is wel handig om zelf de verhuisdozen uit te pakken. Dan kun je zelf de juiste plek bepalen voor al je dierbaarheden.

Wanneer er een auto of motor verhuist wordt, dien je deze in de meeste gevallen wel zelf bij de agent op te halen.

Nee. Afhankelijk van de bestemming waar je naar toe gaat, kan het zijn dat er restricties gelden als het gaat om het importeren van goederen. Denk hierbij aan:

 • Pornografisch materiaal
 • Wapens
 • Alcohol, tabak en drugs
 • Brandbare of explosief materiaal
 • Voedingsmiddelen
 • Items van natuurlijk materiaal (schelpen, opgezette dieren, huiden etc.)

Wanneer je onze offerte ontvangt, informeren wij je direct over eventueel geldende restricties in jouw nieuwe thuisland.

Wanneer het vertrek van de inboedel, vliegtuig of vrachtschip, bekend is, is ook bekend (vertraging niet meegerekend), wanneer jouw inboedel aankomt op zijn bestemming. Bij een intercontinentale verhuizing zal de agent na aankomst het aldaar overnemen en alle douaneformaliteiten voor je afhandelen. Zodra alles ingeklaard is en de douane groen licht heeft gegeven, word er telefonisch contact met je opgenomen om een bezorgafspraak te maken.

Nieuwsgierig naar meer?

Neem hieronder een kijkje achter de schermen.

Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
Internationale verhuizing internationaal verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen
internationale verhuizing
internationale verhuizing

Vertrouwd door meer dan 5000 klanten

Verhuizen naar het buitenland is heftig. Daarom is het belangrijk een verhuisbedrijf in dienst te nemen dat je meeneemt in het proces en altijd bereikbaar is. Het is ook belangrijk dat ze ervaring hebben met buitenland verhuizingen. Hillebrand heeft voor ons een zorgeloze verhuizing naar Engeland verzorgd. De dienstverlening is top, altijd aardig en ze komen met handige tips en suggesties. Ze stellen alles in dienst om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik gebruik Hillebrand al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. - Maxim Fleury
Jullie assistentie heeft voor ons betekend dat we er zeker van waren dat onze goederen netjes en veilig in het buitenland zouden worden afgeleverd. De dienstverlening is ons goed bevallen. Het viel ons erg op dat onze spullen goed werden behandeld en goed werden ingepakt in noppenfolie. We raden mensen die naar het buitenland gaan verhuizen vooral aan om bijtijds - en dat is zeker 4 maanden van tevoren, met de voorbereidingen te beginnen, daar hoort het vinden van een geschikt verhuisbedrijf ook bij.- Ilone de Vogel
Meneer Joop en zijn team hebben ons inmiddels bij 4 verhuizingen bijgestaan. Altijd vriendelijk, vlot en netjes. Het hele team denkt graag mee over de logistiek en stelt zich flexibel en behulpzaam op.<br /> Verhuizen is best stressvol en dan is het extra fijn om zulke vaklui aan je zijde te hebben!- Femke den Bakker
Verlang jij ook naar een zorgeloze verhuizing? En verlaat je Nederland?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf om jouw internationale verhuizing zorgeloos voor je uit te voeren? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je ontvangt dan een op maat gemaakte offerte voor de verhuizing zoals jij hem in gedachte hebt.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Elke verhuizing vraagt om maatwerk. Jouw wensen en inboedel zijn tenslotte niet hetzelfde als die van je buren. Daarom komen wij op afspraak bij je langs om alles persoonlijk met je door te nemen.Ik ga akkoord met de privacyverklaring zoals gepubliceerd op deze website.
Lees hier de privacyverklaring