HANDYMAN SERVICE

…omdat verhuizen meer is dan het van ‘A’ naar ‘B’ brengen van spullen.

Je gaat verhuizen… dat betekent dat je aan de haal moet met al je bezittingen. Het grootste deel gaat naar het nieuwe huis. Een deel naar de kringloop en een deel heeft zijn beste tijd gehad, dus die breng je naar het upcycle station. Verhuizen betekent meer dan het van ‘A’ naar ‘B’ brengen van je spullen. Voordat je daar aan kunt beginnen zullen eerst alle losse spullen in verhuisdozen gedaan moeten worden. Meubels, lampen, apparatuur en gordijnen gedemonteerd moeten worden. Om vervolgens in je nieuwe huis weer opgebouwd en uitgepakt te worden.

Hoe ziet jouw ideale verhuizing eruit?

Het hebben van een plan om de uitvoering van jouw to-dolijstje in goede banen te leiden is dan wel zo fijn. Net als extra hulp. Vele handen maken tenslotte ligt werk.

verhuizing voorbereiden

Inpakken

Het inpakken van de verhuisdozen is een van de dingen die goed (georganiseerd) moet gebeuren. Wie dat doet is geheel aan jou.

Je kunt er voor kiezen om het allemaal zelf te doen. We adviseren je dan om vier weken van te voren te beginnen met het uitzoeken, wegbrengen en inpakken van je spullen. Je ontvangt van ons het inpakmateriaal in bruikleen en het wordt ook nog eens op afspraak bezorgd en opgehaald.

Als je bang bent dat je jouw kwetsbare inboedel zelf niet goed genoeg

inpakt, kun je er voor kiezen om alle kwetsbare items door ons te laten inpakken. Zo bespaar je op de kosten, maar maak je wel gebruik van onze expertise voor de dingen die je niet zelf wilt doen. Geen zin om vier weken tussen de verhuisdozen te zitten? Dan kun je ook alles door ons laten inpakken. Onze handyman of -woman komt dan de dag voor de verhuizing, met zijn/haar collega’s, alle verhuisdozen inpakken.

(De)montage

Als we je het op de man (of vrouw) af vragen, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten om je meubels uit elkaar te halen. Toch is het vaak nodig om één of meerdere meubels te demonteren. Soms omdat ze te zwaar zijn. Soms omdat ze te groot zijn. En soms omdat ze niet sterk genoeg zijn. Dus tenzij je graag een nieuwe kast uitzoekt ;), kan het noodzakelijk zijn om je gereedschap van zolder te halen.

Tijdens de offerte afspraak noteert onze adviseur precies welke meubels er gede- en monteert moeten worden. De vraag is nu alleen… stroop jij je mouwen op? Of mag onze handyman het voor je oppakken?

handyman demontage van meubels
handyman services verhuisbedrijf almere

Handyman services

Wanneer wij je spullen hebben bezorgd in het nieuwe huis, dan ben je er nog niet. Er zijn meestal vele kleine dingen die je nog te doen staan voordat het nieuwe huis ook echt jouw nieuwe thuis is. To do dingen als:

 

  • aansluiten van apparatuur
  • wasmachine aansluiten op een trekschakelaar
  • ophangen van gordijnen, vitrage, schilderijen en wanddecoraties
  • monteren van lampen
  • ophangen schilderijen, wanddecoraties etc.
  • montage van nieuwe meubels
  • leeghalen en vullen van jouw waterbed

Ook hier heb je weer de keus om alles zelf te doen, een deel uit te besteden of alles uit te besteden.

Zo zie je maar… je kunt jouw verhuizing vormgeven zoals je zelf wilt. Naar gelang je budget, vrije dagen en de hoeveelheid hulp die je tot je beschikking hebt. En de offerte? Die passen we helemaal aan op deze wensen. Zo betaal je alleen voor wat je uitgevoerd wil hebben. Handig toch?!  😀

Zelfs als je een deel zelf wilt doen staan we in elke fase voor je klaar! Niet alleen als vraagbaak, maar binnenkort ook met onze unieke instructievideo’s.

Wie gaat jou helpen met het voorbereiden, uitvoeren en afronden van jouw verhuizing? Jouw vrienden en familie? Of toch onze handyman en zijn collega’s?

Zo hebben anderen onze dienstverlening ervaren

Wil jij je verhuizing zo snel mogelijk achter de rug hebben?

Maar jouw naasten niet lastig vallen met jouw verhuizing?

En heb je geen zin om we-ken tussen de verhuisdozen te zitten?

Vraag dan hieronder meteen afspraak aan voor een vrijblijvend offertegesprek. Je ontvangt na dit gesprek, per e-mail, een op maat gemaakte offerte voor de verhuizing zoals jij hem in gedachte hebt. En wil je achteraf toch nog iets aanpassen? Geen probleem!

Ja! Ik wil een vrijblijvende offerte

In verband met de grote drukte die wij momenteel ervaren, plannen wij op dit moment geen offerte afspraken in.